Over Storytellers

Het jongerenplatform ‘Storytellers’ is DE plek om verhalen te delen. Over dingen die je hebt meegemaakt, over ervaringen met hulpverleners. Om andere jongeren iets te leren, misschien te helpen. Om te laten zien dat je nooit de enige bent, wat je ook meemaakt.

Over Storytellers
Storytellers is bedacht door een groep van ruim 150 jongeren uit de hele provincie Groningen. Zij hebben het concept ‘Storytellers’ samen bedacht en helemaal ontworpen.  Alles dat je op de website vindt is door jongeren bedacht en ontworpen. Het is een plek voor alle jongeren die hun verhaal willen delen met anderen. Omdat het belangrijk is te weten dat je nooit de enige bent die dingen meemaakt. Of het nu gaat over eenzaameid, pesten, verslaving, problemen met ADHD, ouders die niet voor je zorgen. Wat het ook is, alleen als je iets zelf ook mee hebt gemaakt, kun je echt begrijpen wat het betekent. Daarmee kunnen jongeren iets moois voor elkaar doen. Want: sharing is caring. En daarmee kun je de wereld een beetje mooier maken voor anderen.

Maar niet alleen voor andere jongeren. Jouw verhaal vertellen kan ouders, hulpverleners en leraren bewust maken van hoe jongeren dingen beleven. Want wat heeft jou wel geholpen of juist niet? Wat vind je belangrijk om volwassenen mee te geven? Misschien gaan volwassenen dan wel anders om met jongere kinderen die dezelfde dingen mee gaan maken in hun leven.

Mis je iets?
Via Storytellers willen we niet alleen verhalen delen, maar ook informatie waar jongeren echt iets aan kunnen hebben. Mooie initiatieven die we kennen zijn al te vinden via de website. Maar wij weten ook wel: er is nog zoveel moois. Ken je of ben je een initiatief of organisatie die zich bezighoudt met dingen waar jongeren iets aan kunnen hebben? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Idee?
Heb je een idee? Wil je iets organiseren voor jongeren uit je buurt of dorp? Of wil je meedoen aan de workshops die we geven op MBO’s? We zijn met verschillende mooie projecten bezig zoals het opzetten van ‘speeddaten met hulpverleners’ bij WIJ Groningen of het maken van ‘kletspraat’ met alle vragen waarvan onze Storytellers vinden dat ze zeker gesteld moeten worden aan jongeren door professionals.

We zijn altijd op zoek naar mooie en creatieve ideeen die de leefomgeving van kinderen en jongeren een beetje beter maken en hebben het netwerk dat ervoor kan zorgen dat jouw idee ook echt impact heeft. Aarzel niet, en neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input